Advies op maat

Voor een vrijblijvend advies neem gerust contact met ons op. Ook als u niet direct het antwoord vindt. Wij helpen u graag!

contacteer ons

'Obama Impersonator and look-a-like' Reggie Brown steelt de Show

Assemblee Speakers heeft op 14 mei jl., op Moederdag, de vernieuwde website en het nieuwe logo gepresenteerd aan een groep relaties. Niemand minder dan 'The World’s best Impersonator and Look-a-like van President Obama', Reggie Brown, steelde de show tijdens het exclusieve event van het Maastrichtse sprekersbureau Assemblee Speakers.

De aankomst van ‘President Obama’ in de haven van Rotterdam zorgde voor een koortsachtige sensatie. De voormalige President van de Verenigde Staten stapt op deze zondagmorgen, samen met z'n moeder, aan de Wilhelminakade van het imposante cruiseschip Norwegian Getaway. Passanten houden hun stap in, draaien zich om en zwaaien vanaf de kade naar 'Obama'. Op straat vallen toeristen 'Obama' spontaan in de armen, wensen hem geluk en willen met hem op de foto. De gasten die in Hotel New York genieten van een moederdag brunch, vallen stil van verbazing en bewondering als 'Barack Obama' deze historische plek kort bezoekt.

Verbinding en Inspiratie via het gesproken Woord
Tijdens de officiële presentatie wijst Maurice van der Kant, CEO van Assemblee Speakers, op de betekenis van zondag 14 mei: het is Moederdag, het is de dag dat Feyenoord na achttien jaar een historische landstitel binnenhaalt en het is de dag van het bombardement van Rotterdam, 70 jaar geleden. De gasten nemen daarop een minuut stilte in acht.

Maurice van der Kant gaat ook in op de missie van Assemblee Speakers: 'De drijfveer van Assemblee Speakers is om mensen te verbinden en te inspireren via het gesproken woord.' De aanwezige sprekers (onder meer Systeem Innovator Arash Aazami, bestseller schrijver Exponentiële Organisaties Yuri van den Geest, duurzaamheidsondernemer Janne Vereijken, oud-CEO Cordaid Simone Filippini, Hoogleraar Innovation Paul Iske, succesvol ondernemer en auteur Wim Schuurmans, wereldrecord zeiler Hans Bouscholte en honkbalcoach Brian Farley, die Nederland wereldkampioen maakte), stappen vervolgens één voor één naar voren en leggen beknopt hun drijfveren uit.

Een Lach en een Traan
Zodra Reggie Brown naar voren loopt weerklinkt het Amerikaans volkslied. Hij toont de humoristische kant van Obama en krijgt de zaal meerdere malen aan het lachen. Hij geeft in zijn toespraak aan dat het in de VS gemakkelijker is om voor je 21ste een wapen aan te schaffen dan alcohol te kopen: ‘De oplossing is dat Amerikanen alleen nog maar een wapen mogen kopen bij aankoop van een Six pack bier’. Over het Presidentschap zegt hij: ‘De tijd vliegt als je overal de schuld van krijgt’

Na afloop van de comedy set, krijgen we een heel andere Reggie Brown te zien. Hij doet zijn contactlenzen uit en begint aan z'n keynote 'How I Became The President of the United States'. Deze keynote is een warm, gevoelig verhaal over zijn eigen leven, waarin hij veel tegenslagen heeft overwonnen en uitdagingen is aangegaan. Door de aanwezigheid van z'n moeder raakt hij op een gegeven moment geëmotioneerd en neemt hij een adempauze. Ook in de zaal pinken mensen een traantje weg.

Na afloop van z'n keynote roept Reggie Brown zijn moeder naar voren om haar te bedanken. Maurice van der Kant voegt hier nog een Moederdag cadeau aan toe: heerlijke bonbons uit Maastricht. Na afloop van z'n keynote toont Reggie Brown zich een innemende charmeur, die elke vrouw in de ruimte een rode roos en een zoen geeft. Tenslotte gaat Reggie tijdens de Meet & Greet met alle gasten op de foto.


Lancering nieuwe Site

Voor de lancering van de nieuwe website komen de aanwezige sprekers naar voren en wordt de tune van 'I got a feeling' ingestart. Alle aanwezigen gaan staan en er wordt gedanst. Maurice en Reggie drukken op een knop, confetti schiet alle kanten de lucht in. De lancering van de nieuwe site www.assembleespeakers.com is een feit.

De vernieuwde site en het nieuwe logo van Assemblee Speakers zijn ontworpen door Forcit. 'We zijn er heel tevreden over. De nieuwe site past met haar moderne uitstraling en eenvoudige navigatie een-op-een bij onze missie en visie,' vertelt Maurice van der Kant. Het logo straalt vooral ook verbinding uit!

Alle gasten krijgen na afloop nog een inspiratie notitieboek cadeau met op de cover een citaat van Obama: 'Be brave enough to think differently and bold enough to think you can change the world'. Dat motto sluit aan bij de missie van Assemblee Speakers en de filosofie van Reggie Brown: 'Change the way you look at things and things you look at, will change'.

Na de lunch meeting stappen 'The world’s best impersonator van President Obama' en zijn moeder weer aan boord van het cruiseschip op weg naar de volgende stop: Kopenhagen.

Contacteer Assemblee

Voor advies en al uw vragen:

+31 43 343 21 69

Ontmoet onze sprekers

Mijn sprekers

    U heeft momenteel nog geen sprekers geselecteerd

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Facebook Linkedin Twitter Youtube Google+
Assemblee Sprekersbureau is lid van: