Spreker zoeken

zoeken op trefwoord/naam
uitgebreid zoeken

Advies op maat

Voor een vrijblijvend advies neem gerust contact met ons op. Ook als u niet direct het antwoord vindt. Wij helpen u graag!

contacteer ons

Assemblee Sprekersmanagement

Exclusief verbonden

Zo’n 170 exclusieve sprekers hebben hun naam aan Assemblee Sprekersbureau verbonden. Met hen zijn wij een hechte samenwerking aangegaan. Dat houdt in dat wij al hun verzoeken in behandeling nemen. Deze verzoeken kunnen variëren van dagvoorzitterschap tot een inspirerende speech of een uitgebreide lezing. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor hun management als spreker. Het allerbelangrijkste vinden wij het opbouwen van een sterke band. Als exclusieve spreker maken zij deel uit van de gerenommeerde groep Assemblee Sprekers.

Veel voordeel

Een samenwerking met ons bureau biedt vele voordelen. Zo nemen we u, indien gewenst, als Assemblee Spreker mee in onze communicatie-uitingen. Ook staan we u bij met advies en kunnen we indien nodig een training bieden om uw sprekerskwaliteiten naar een hoger niveau te tillen. Zelf onderhandelen is nooit meer nodig. Wij regelen alles, in overleg met u.

Vijf sterren

Een Assemblee Spreker staat voor…
…eerlijkheid
…aandacht
…respect
…creativiteit
…vertrouwen

Code of Ethics

Assemblee Sprekersbureau is als enig Nederlands sprekersbureau aangesloten bij IASB. Met dat lidmaatschap voldoen we aan de ‘code of ethics’. Daarmee staan wij altijd garant voor kwaliteit bij de bemiddeling tussen spreker en opdrachtgever.

Contacteer Assemblee

Voor advies en al uw vragen:

+31 43 343 21 69

Ontmoet onze sprekers

Mijn sprekers

    U heeft momenteel nog geen sprekers geselecteerd

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Facebook Linkedin Twitter Youtube Google+
Assemblee Sprekersbureau is lid van: